ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έμεινε μόνη η Cobalt- Η Virgin ήθελε απλά την περιουσία της πίσω

Έμεινε μόνη η Cobalt- Η Virgin ήθελε απλά την περιουσία της πίσω

Απέσυρε τα προσωρινά δικαστικά μέτρα που πέτυχε η Virgin Atlantic, έτσι δεν θα χρειαστεί να δώσει νομική μάχη για αναστολή της απόφασης της Αρχής Αδειοδότησης Αερομεταφορών για ανάκληση της άδειας εκμετάλλευσης αερομεταφορέα της Coblat .

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία απέσυρε την Δευτέρα (5/11) το αίτημα που είχε καταθέσει για να γίνει μόνιμο το διάταγμα και να παραμείνει εν ενεργεία αερομεταφορέας η Cobalt.

H Virgin όπως γίνεται αντιληπτό ήθελε μόνο να πάρει ξανά στα χέρια της την χρονοθυρίδα στο Χίθροου που υπενοικίαζε στην Cobalt.

Προφανώς, για την εν λόγω χρονοθυρίδα, που έχει αξία πέραν των 40 εκατ. ευρώ, ακυρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της Virgin και της Cobalt, γι’ αυτό και δεν υπήρχε πλέον λόγος να προχωρήσει η υπόθεση στο δικαστήριο.

Ωστόσο ο λόγος που η βρετανική εταιρεία ακολούθησε την νομική οδό, είναι πως ήταν ο μόνος τρόπος για να πάρει πίσω την τεράστια περιουσία της μετά το κλείσιμο της Cobalt, αφού το Υπουργείο Μεταφορών αρνήθηκε το αίτημα της Virgin για ακύρωση της Αρχής για ανάκληση της άδειας της κυπριακής εταιρείας.

Πάντως, σημειώνεται ότι η Cobalt αιτείται μόνη της πλέον  να ακυρωθεί η απόφαση της Αρχής Αδειοδότησης Αερομεταφορών και να της επιστραφεί η άδεια αερομεταφορέα, τόσο σε προσωρινή όσο και σε μόνιμη βάση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top