Έμεινε μόνη η Cobalt- Η Virgin ήθελε απλά την περιουσία της πίσω

Έμεινε μόνη η Cobalt- Η Virgin ήθελε απλά την περιουσία της πίσω

Απέσυρε τα προσωρινά δικαστικά μέτρα που πέτυχε η Virgin Atlantic, έτσι δεν θα χρειαστεί να δώσει νομική μάχη για αναστολή της απόφασης της Αρχής Αδειοδότησης Αερομεταφορών για ανάκληση της άδειας εκμετάλλευσης αερομεταφορέα της Coblat .

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία απέσυρε την Δευτέρα (5/11) το αίτημα που είχε καταθέσει για να γίνει μόνιμο το διάταγμα και να παραμείνει εν ενεργεία αερομεταφορέας η Cobalt.

H Virgin όπως γίνεται αντιληπτό ήθελε μόνο να πάρει ξανά στα χέρια της την χρονοθυρίδα στο Χίθροου που υπενοικίαζε στην Cobalt.

Προφανώς, για την εν λόγω χρονοθυρίδα, που έχει αξία πέραν των 40 εκατ. ευρώ, ακυρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της Virgin και της Cobalt, γι’ αυτό και δεν υπήρχε πλέον λόγος να προχωρήσει η υπόθεση στο δικαστήριο.

Ωστόσο ο λόγος που η βρετανική εταιρεία ακολούθησε την νομική οδό, είναι πως ήταν ο μόνος τρόπος για να πάρει πίσω την τεράστια περιουσία της μετά το κλείσιμο της Cobalt, αφού το Υπουργείο Μεταφορών αρνήθηκε το αίτημα της Virgin για ακύρωση της Αρχής για ανάκληση της άδειας της κυπριακής εταιρείας.

Πάντως, σημειώνεται ότι η Cobalt αιτείται μόνη της πλέον  να ακυρωθεί η απόφαση της Αρχής Αδειοδότησης Αερομεταφορών και να της επιστραφεί η άδεια αερομεταφορέα, τόσο σε προσωρινή όσο και σε μόνιμη βάση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE