Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ Αθηνών στην Parimatch με 1498+ αγορές! Βλέπεις Over 3.5; 1.87!

Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ Αθηνών στην Parimatch με 1498+ αγορές! Βλέπεις Over 3.5; 1.87!

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Μόναχο με σκοπό το κερδοφόρο αποτέλεσμα σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά όσων αφορά τη συνέχεια των δύο ομάδων στην Ευρώπη και η Parimatch δηλώνει παρόν και σε αυτό το γεγονός.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 2.50!

Συνολικά Γκολ στον Αγώνα 2 ή 3 στο 2.37!

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Ημίχρονο / Τελικό

Μπάγερν / Μπάγερν 1.35

Μπάγερν / Ισοπαλία 24.00

Μπάγερν / ΑΕΚ 70.00

Ισοπαλία / Μπάγερν 4.50

Ισοπαλία / Ισοπαλία 14.50

Ισοπαλία / ΑΕΚ  40.00

ΑΕΚ / Μπάγερν 24.00

ΑΕΚ / Ισοπαλία 35.00

ΑΕΚ / ΑΕΚ  40.00

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 1000+ επιλογές ανά αγώνα, ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς, Live Streaming και Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE