ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραγωδία στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη»: Νεκρός ο οπαδός του Ολυμπιακού

Τραγωδία στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη»: Νεκρός ο οπαδός του Ολυμπιακού

Λίγο μετά τη λήξη της ισόπαλης αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ένας φίλαθλος κατέρρευσε στην κερκίδα και όπως έγινε γνωστό αργότερα, τελικά έχασε τη ζωή του.

Πρόκειται για έναν 55χρονο οπαδό του Ολυμπιακού, που καθόταν στην κερκίδα πάνω από την φυσούνα και ο οποίος δεν άντεξε την ένταση της αναμέτρησης και τη συγκίνηση που είχε το ματς στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του με τη λήξη του αγώνα.

Μάλιστα, γύρω του μαζεύτηκαν πολλοί άνθρωποι ενώ έσπευσαν αμέσως τόσο οι άντρες του ΕΚΑΒ που ήταν στο γήπεδο όσο και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και του έκαναν μαλάξεις προκειμένου να επαναφερθούν οι αισθήσεις του.

Οι γιατροί ζήτησαν άμεσα φορείο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, ο φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε και, όπως επιβεβαιώθηκε, έχασε τη μάχη για τη ζωή του.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top