Κύπριος παρουσιαστής λέει τον καφέ – «Είχα καλή δασκάλα» - VIDEO

Κύπριος παρουσιαστής λέει τον καφέ – «Είχα καλή δασκάλα» - VIDEO

Την τεχνική του καφέ, ο Κύπριος παρουσιαστής είπε ότι του την έμαθε η συγχωρεμένη η γιαγιά του.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου 'έδωσε στον αέρα της εκπομπής της «Όλα Καλά» τον πρώην συνεργάτη της και καλό της φίλο, Νικόλα Ιωαννίδη, αποκαλύπτοντας ότι λέει εξαιρετικά τον καφέ.

Παρόλο που ο Νικόλας Ιωαννίδης έκανε παρατήρηση στην Κωνσταντίνα σχετικά με την αποκάλυψη για τις γνώσεις του στον καφέ, ωστόσο σχολίασε ότι λίγο η δασκάλα του, λίγο η διαίσθηση του ζωδίου του, τον βοηθούν και βρίσκει τα μελλούμενα στον καφέ.

Όπως είπε ο Νικόλας Ιωαννίδης: «Είχα καλή δασκάλα, η μακαρίτισσα η γιαγιά μου η Παναγιωτού». Παρόλο που έχει αρκετό καιρό να πει τον καφέ και αποφεύγει να το κάνει, όπως τόνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το απόγευμα της Δευτέρας, (12/11), ωστόσο αποδέχτηκε την πρόταση της παρέας της Κωνσταντίνας Ευριπίδου για να πιουν καφέ και νατους τον πει.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού μίλησε για κάτι άσχημο που είχε δει στον καφέ και τελικά βγήκε, γεγονός που τον οδήγησε να μην ξαναπεί τον καφέ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.