LIFESTYLE

Κύπριος παρουσιαστής λέει τον καφέ – «Είχα καλή δασκάλα» - VIDEO

Κύπριος παρουσιαστής λέει τον καφέ – «Είχα καλή δασκάλα» - VIDEO

Την τεχνική του καφέ, ο Κύπριος παρουσιαστής είπε ότι του την έμαθε η συγχωρεμένη η γιαγιά του.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου 'έδωσε στον αέρα της εκπομπής της «Όλα Καλά» τον πρώην συνεργάτη της και καλό της φίλο, Νικόλα Ιωαννίδη, αποκαλύπτοντας ότι λέει εξαιρετικά τον καφέ.

Παρόλο που ο Νικόλας Ιωαννίδης έκανε παρατήρηση στην Κωνσταντίνα σχετικά με την αποκάλυψη για τις γνώσεις του στον καφέ, ωστόσο σχολίασε ότι λίγο η δασκάλα του, λίγο η διαίσθηση του ζωδίου του, τον βοηθούν και βρίσκει τα μελλούμενα στον καφέ.

Όπως είπε ο Νικόλας Ιωαννίδης: «Είχα καλή δασκάλα, η μακαρίτισσα η γιαγιά μου η Παναγιωτού». Παρόλο που έχει αρκετό καιρό να πει τον καφέ και αποφεύγει να το κάνει, όπως τόνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το απόγευμα της Δευτέρας, (12/11), ωστόσο αποδέχτηκε την πρόταση της παρέας της Κωνσταντίνας Ευριπίδου για να πιουν καφέ και νατους τον πει.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού μίλησε για κάτι άσχημο που είχε δει στον καφέ και τελικά βγήκε, γεγονός που τον οδήγησε να μην ξαναπεί τον καφέ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top