ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: ‘Εμείς είμαστε θύματα' - Υπό σύγχυση στο δικαστήριο οι Γεωργιανοί

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: ‘Εμείς είμαστε θύματα' - Υπό σύγχυση στο δικαστήριο οι Γεωργιανοί

Με ψεύτικα έγγραφα, φαίνεται να βρήκαν δουλειά στην Κύπρο οι πέντε συγκάτοικοι του 40χρονου Γεωργιανού, ο οποίος τελεί ήδη υπό σύλληψη, για τον άγριο φόνο της 56χρονης Γιαννούλας Χατζηγιάννη, στον Οίκο Μαραθάσας.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το πρωί της Τετάρτης (14/11), τα φωτοαντίγραφα των πλαστών δελτίων ταυτότητας Λιθουανίας που εντοπίστηκαν στη κατοχή των πέντε Γεωργιανών, φαίνεται να τα χρησιμοποίησαν για να μπορέσουν να βρουν δουλειά.

Οι πέντε, κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, έδειχναν να τελούν υπό σύγχυση, αφού δεν μιλούν ελληνικά και γι΄ αυτό στην αίθουσα υπήρχε και διερμηνέας.

Μάλιστα, όταν τους απευθύνθηκε ο λόγος από τον Δικαστή, ως προς το τι έχουν να πουν πριν διαταχθεί η προσωποκράτηση τους, ένας εκ των πέντε ανέφερε ‘εμείς είμαστε θύματα, εργάτες που θέλαμε να εργαστούμε’ και συμπλήρωσε λέγοντας ότι μόλις έμαθε ότι τα έγγραφα είναι πλαστά ήθελε να φύγει από την Κύπρο αλλά δεν πρόλαβε.

‘Άδικα ψάχνετε για πλαστές ταυτότητες, αυτός που μας έδωσε τα έγγραφα, μας έδωσε μόνο τα αντίγραφα’, ανέφερε άλλος ύποπτος, ενώ τρίτος ύποπτος δήλωσε ότι δεν έχει κάποια σχέση με τους άλλους τέσσερις, παρά μόνο από την εργασία.

Πάντως, οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τους σχετικά με την υπόθεση αναζητώντας των εξοπλισμό με τον οποίο δημιουργήθηκαν οι πλαστές ταυτότητες.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι την Τετάρτη (14/11) η Αστυνομία έχει στην κατοχή της, εκτός από τα φωτοαντίγραφα και μια ταυτότητα Λιθουανίας η οποία φαίνεται να είναι πλαστή.

Υπενθυμίζουμε ότι η σύλληψη των πέντε προέκυψε μετά από έρευνα στην οικία του 40χρονου υπόπτου για τον φόνο της άτυχης 56χρονης, αφού συγκατοικούσαν στο ίδιο σπίτι στο χωριό Καλοπαναγιώτη.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top