ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Τους έτρεχαν με τα περιπολικά από πίσω - 'Κάρφωσε' πάνω τους με την τετράτροχη

ΠΑΦΟΣ: Τους έτρεχαν με τα περιπολικά από πίσω - 'Κάρφωσε' πάνω τους με την τετράτροχη

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου για υπόθεση επίθεσης, τροχαία αδικήματα, παράληψη να σταματήσει σε σήμα θηροφύλακα, αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και  μη εγγεγραμμένο όχημα.

Ο 43χρονος παρουσιάστηκε την Τετάρτη (14/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, δυο μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, έπειτα από πληροφορία που λήφθηκε, προσπάθησαν να ανακόψουν γύρω στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης (13/11) σε δρόμο που οδηγεί στο Δάσος της Πάφου τέσσερις τετράτροχες μηχανές, που οδηγούσαν πρόσωπα που έφεραν κράνη.

Παρά τα σήματα που τους έγιναν για να σταματήσουν, οι τρεις οδηγοί κατάφεραν να διαφύγουν ενώ ο τέταρτος κτύπησε με τη μηχανή του στο όχημα των θηροφυλάκων, προκαλώντας του ζημιές.

Στη συνέχεια τραυμάτισε ελαφρά έναν από τους δύο θηροφύλακες.

Ο θηροφύλακας κατάφερε να βγάλει το κράνος του οδηγού της μηχανής, και διαπίστωσε πως πρόκειται για  43χρονο από χωριό της περιοχής.

Εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης και τις πρωινές ώρες συνελήφθη.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top