ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΣΤΟ Γ.Ν. ΠΑΦΟΥ: Στο ThemaOnline o διαχειριστής της καφετέριας -«Δεν ενοχλήσαμε κανένα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΣΤΟ Γ.Ν. ΠΑΦΟΥ: Στο ThemaOnline o διαχειριστής της καφετέριας -«Δεν ενοχλήσαμε κανένα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν είναι η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που γίνεται γλέντι στις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ανήμερα της γιορτής των Αρχαγγέλων στις 08 Νοεμβρίου. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο διαχειριστής της καφετέριας του δημόσιου νοσηλευτηρίου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Το ThemaOnline είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διαχειριστή της καφετέριας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ούτως ώστε να λάβει και τη δική του θέση, για το γλέντι που στήθηκε στις εγκαταστάσεις της καφετέριας, όπως αναφέραμε σε δημοσίευμα μας την Τρίτη 13/11.

Ο διαχειριστής της καφετέριας εξήγησε πως βρίσκεται στον χώρο για περίπου 12 χρόνια και πως είναι η 11η φορά που γίνεται πάρτι στον χώρο της καφετέριας του Γενικού Νοσοκομείου.

Τόνισε πως δεν έγινε δέκτης κανενός παραπόνου για ενόχληση από το τραπέζι και πως δεν χρησιμοποιήθηκε μικροφωνική για το τραγούδι και τα όργανα, για να μην ενοχληθεί ο κόσμος, σεβόμενοι τον πόνο όλων όσοι έτυχε να επισκεφτούν τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ο διαχειριστής της καφετέριας, διέψευσε το γεγονός πως το γλέντι κράτησε έως τις 22:00 το βραδύ της Πέμπτης, αλλά πως γύρω στις 19:15 σταμάτησαν.

Πέραν του γλεντιού, στις εγκαταστάσεις της καφετέριας έγινε και αγιασμός από ιερείς, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την ονομαστική του διαχειριστή.

Παράλληλα, ο διαχειριστής της καφετέριας ανέφερε στο ThemaOnline, πως στον χώρο βρέθηκε ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, κ. Σπύρος Γεωργίου, κάτι που αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας παρέπεμψε ο διαχειριστής, αλλά και ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο!

Πέραν των πιο πάνω, σύμφωνα με τον διαχειριστή, στο σημείο πέρασαν και πολλά μέλη του προσωπικού αλλά και διευθυντές τμημάτων για να του ευχηθούν και να γιορτάσουν μαζί του.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, κύριο Σπύρο Γεωργίου για να μας επιβεβαιώσει πως όντως δεν έγινε καταγγελία ή παράπονο για ενόχληση ασθενών ή προσωπικού από το πάρτι.

Ο κύριος Γεωργίου, αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στην ιστοσελίδα μας, ενώ το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι πως «Έχουν καταντήσει ορισμένοι δημοσιογράφοι… Δεν ξέρω και εγώ τι. Γι’ αυτό και δεν ασχολούμαι πλέον μαζί σας», χωρίς να μας εξηγήσει περισσότερα ή σε ποιον απευθυνόταν.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top