ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ζεϊμπεκιές» στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μέχρι αργά το βράδυ – Ανάστατοι οι ασθενείς

«Ζεϊμπεκιές» στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μέχρι αργά το βράδυ – Ανάστατοι οι ασθενείς

Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με μπουζούκια, κιθάρες, τραγούδι και άφθονο φαγητό και ποτό, χωρίς να σκεφτούν λεπτό τους ασθενείς και το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Του Μιχάλη Μενελάου

NEOTEPH ENHΜΕΡΩΣΗ: ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΣΤΟ Γ.Ν. ΠΑΦΟΥ: Στο ThemaOnline o διαχειριστής της καφετέριας -«Δεν ενοχλήσαμε κανένα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διασκέδαση με μπουζούκια στην καφετέρια του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, στήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 08/11, με το πάρτι να συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ.

Το πάρτι έγινε επί τη ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του διαχειριστή της καφετέριας, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

To όλο περιστατικό καταγγέλλει αρμόδια πηγή στο ThemaOnline, κατακρίνοντας παράλληλα το όλο γεγονός.

«Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Δίπλα από τις Πρώτες Βοήθειες, με ασθενείς και προσωπικό να ενοχλούνται από την φασαρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, όπως πληροφορείται το ThemaOnline, τα τραγούδια και τα όργανα ακούγονταν σε όλους τους θαλάμους στην περιοχή πλησίον του χώρου, μέχρι τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 08/11.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως στο Νοσοκομείο πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη ο υπουργός Υγείας γύρω στη 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, με το γλέντι να «φουντώνει» με την αναχώρησή του.

Εικόνες από το γεγονός αναρτήθηκαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου παρουσιάζουν του λόγου το αληθές.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top