ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάλεψε όσο μπορούσε η Robo Markets ΑΕΛ κόντρα στον Α.Ο. Θήρας

Πάλεψε όσο μπορούσε η Robo Markets ΑΕΛ κόντρα στον Α.Ο. Θήρας

Η Robo Markets ΑΕΛ δεν κατάφερε στη Λεμεσό να ανατρέψει τα δεδομένα και να περάσει στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup.

Μέσα σε 1 ώρα και 15 λεπτά ο Α.Ο. Θήρας κέρδισε με 3-0 και μέσα στη Σάλα της Λεμεσιανής ομάδας και προκρίθηκε στην επόμρενη φάση του CEV Challenge Cup Γυναικών. Ο αγώνας έγινες ενώπιον 200 θεατών.

Πολύ δυνατά μπήκε στο πρώτο σετ η ελλαδική ομάδα και αφού έκανε νταμπλ – σκορ 08-16 αύξησε σε 10 πόντους τη διαφορά 08-18.

Η ομάδα της Σαντορίνης ξέφυγε και άλλο 09-21 και «καθάρισε» το πρώτο σετ με 12-25 σε 21 λεπτά. Η ομάδα της Λεμεσού έχασε το σετ αφού έμεινε πίσω στο σκορ από την αρχή.

Η Robo Μarkets ΑΕΛ εμφανίστηκε αλλαγμένη στα αρχικά στάδια του δεύτερου σετ και είδε στα μάτια τον Α.Ο. Θήρας 09-09.

Το σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις Σαντορινιές να έχουν όμως ελαφρύ προβάδισμα 16-17. Στο σημείο εκείνο όμως η ομάδα του Γκάγιτς ανέβασε στροφές και προηγήθηκε 16-21.

Οι «γαλαζοκίτρινες» όμως δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν να μείνουν στο σετ 18-22, ωστόσο η ομάδα της Σαντορίνης κέρδισε το σετ 20-25 πέτυχε το 0-2 σε 25 λεπτά και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup.

Oι Λεμεσιανές προσπάθησαν να μπουν δυνατά στο τρίτο σετ και συμβάδιζαν με την ομάδα του Α.Ο. Θήρας 08-08.

Ωστόσο, οι Ελλαδίτισσες κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ 09-13. Οι Σαντορινιές δεν σταμάτησαν και θυμίζοντας την απόδοση του πρώτου σετ ξέφυγαν 13-22, με αποτέλεσμα να κερδίσουν 15-25 σε 20 λεπτά και τον αγώνα με 0-3 σετ.

Τα σετ: 12-25, 20-25, 15-25.

Robo Μarkets ΑΕΛ (B. IΒΑΝΟΒΙΤΣ): Παύλου, Κχαταρασβίλι,Μάγκντιτς, Πεχλιβάνη, Σπύρου, Ζελένοβιτς – Λίμπερο1: Στεφάνου, Λίμπερο 2: Κοκκή. – Αλλαγές: Κωνσταντίνου.

Α.Ο.ΘΗΡΑΣ(ΜΠ. ΓΚΑΓΙΤΣ): Φίλντ, Πίλεπιτς,Μερτέκη, Καλανταρίδου, Σιρ, Εμμανουηλίδου – Λίμπερο: Aρτακιανού. – Αλλαγές: Ξανθοπούλου, Καλαντάντζε, Καραφουλίδου, Κοσμίδου.

Πηγή: new.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top