ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 24χρονη για εμπρησμό- Προηγήθηκαν απειλές

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 24χρονη για εμπρησμό- Προηγήθηκαν απειλές

Διάταγμα κράτησης μιας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον μιας κοπέλας ηλικίας 24 ετών για υπόθεση απόπειρας εμπρησμού οχήματος. Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 17 Νοεμβρίου στη Χλώρακα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση αρχικά είχε συλληφθεί ένας άντρας, ο οποίος στην συνέχεια κατονόμασε την 24χρονη, που ήταν μαζί του.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε καταγγείλει ότι ενώ βρισκόταν στην οικία του δέχτηκε απειλές από άλλο πρόσωπο και στη συνέχεια περιέλουσαν το όχημα του, που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του, προσπαθώντας να ανάψουν φωτιά.

Ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε τους δράστες και αμέσως εξήλθε της κατοικίας του, απέτρεψε τον εμπρησμό και άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE