ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άφησε 4χρονη κόρη ορφανή 34χρονος –Προς τιμήν της η εν διαστάσει η σύζυγος τιμά την μνήμη του –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άφησε 4χρονη κόρη ορφανή 34χρονος –Προς τιμήν της η εν διαστάσει η σύζυγος τιμά την μνήμη του –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι από τις ανθρώπινες ιστορίες που δύσκολα σ΄ αφήνουν ασυγκίνητο…

Ένας 34χρονος άνδρας άφησε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, από ένα επεισόδιο που προέκυψε ενώ κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείου της Πάφου… Βρέθηκε αναίσθητος στον πάτο και έδωσε μάχη 10 ημερών. Δυστυχώς διαπιστώθηκε πως ήταν εγκεφαλικά νεκρός

Η εν διαστάσει σύζυγός του με την οποία είχαν αποκτήσει μια κόρη που σήμερα είναι 4 χρόνων, μόλις ενημερώθηκε γι΄ αυτό που έπαθε ο πατέρας του παιδιού της, δεν έχασε χρόνο και πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Κύπρο, για να συμπαρασταθεί στους δικούς του.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Πρόσφατα αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα προς τιμήν του άνδρα της και να τα διαθέσει σε σύνδεσμο για άτομα που αντιμετωπίζουν επιληψία. Βλέπετε ο θανών είχε συχνά επιληπτικά επεισόδια.

Την όλη ιστορία δημοσίευσε το Σάββατο (24/11) η Mirror, στην οποία μίλησε η εν διαστάσει σύζυγος του Ντάρεν Ράιαν, η Νίκολα.

Η 35χρονη λογοθεραπεύτρια εξήγησε πόσο συντετριμμένη νοιώθει: «Ο Ντάρεν κι εγώ είχαμε χωρίσει αλλά ήμασταν πολύ κοντά και αποτελούσε μεγάλο κομμάτι της ζωής μου.

Έλαβα ένα τηλεφώνημα όταν επέστρεψα σπίτι από τη δουλειά και μου είπαν ότι ο Ντάρεν είχε πάει για κολύμπι και στη συνέχεια εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας.

Ανασύρθηκε και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μεταφέρθηκε στην εντατική και έμεινε στη ζωή με τη βοήθεια μηχανημάτων για 10 ημέρες. Πήρα πτήση για την Κύπρο για να είμαι στο πλευρό του και να στηρίξω την οικογένειά του.

Έμεινε χωρίς οξυγόνο για περισσότερο από τον απαιτούμενο χρόνο για να επιβιώσει. Οι γιατροί είπαν ότι είχε όλα τα συμπτώματα του εγκεφαλικού θανάτου.

Ήταν ένα μαζικό σοκ η απώλειά του. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν να το πω στην κόρη μας.

Και στις δυο μας λείπει τρομερά. Νοιώθω ότι έχασα τον καλύτερό μου φίλο».

Ο Ντάρεν, πιστός οπαδός της Στόουκ Σίτι, υπέφερε από επιληψία στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Η Νίκολα είπε ότι την τελευταία διετία οι κρίσεις του ήταν πιο συχνές και περίπλοκες.

Η Νίκολα πρόσθεσε: “Ο Ντάρεν ήταν υπέροχος πατέρας. Ήταν πολύ αφοσιωμένος και πιστός οπαδός της Στόουκ Σίτι. Είχε εστιάσει στην καριέρα του . Εκπαιδευόταν για να γίνει μηχανικός συντήρησης. Ήθελε να ζήσει κανονικά τη ζωή του όπως όλοι οι άλλοι».

«Πρέπει να εστιάσουμε σε κάτι θετικό που θα μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε, έτσι κάνουμε δουλεύουμε πολύ με το φιλανθρωπικό κίνημα SUDEP (Ξαφνικός και Απρόσμενος Θάνατος από Επιληψία). Για την ώρα 24 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο από επιληψία, πολύ συχνά σε νεαρή ηλικία.

«Θέλω να προωθήσω το SUDEP για να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά. Συνεργάζομαι επίσης με τον Ντέιβ Μπίθελ, φίλο του Ντάρεν, προωθώντας ένα CD για να συγκεντρώσουμε χρήματα».

Ο τραγουδιστής Ντέιβ γνώριζε τον Ντάρεν για μια δεκαετία και γνωρίστηκαν λόγω της κοινής τους αγάπης για την Στόουκ Σίτι.

Ο Ντέιβ δήλωσε: «Όταν ο Ντάρεν πέθανε δεν ήξερα ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από επιληψία. Ήδη συγκεντρώθηκαν 1.500 λίρες από την πώληση του CD και θέλω να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα».

Τo CD περιλαμβάνει τα τραγούδια Heroes του David Bowie και το Never Enough.

Πωλείται προς 5 στερλίνες και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποτείνονται στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top