ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Βρήκε το χαμένο του πορτοφόλι με περισσότερα λεφτά απ’ όταν το έχασε

Απίστευτο: Βρήκε το χαμένο του πορτοφόλι με περισσότερα λεφτά απ’ όταν το έχασε

Υπάρχουν «Καλοί Σαμαρείτες» και το 2018 φαίνεται, αφού η ιστορία που θα διαβάστε αποδεικνύει ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί ακόμα.

Ένας 20χρονος στις ΗΠΑ ταξίδευε για το γάμο της αδελφής του στο Λας Βέγκας όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης έχασε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε την ταυτότητά του, μια επιταγή 400 δολαρίων, μια πιστωτική κάρτα καθώς και 60 ευρώ σε μετρητά.

Λόγω του ευχάριστου γεγονότος δεν ήθελε να χαλάσει το κλίμα, δανείστηκε κάποια χρήματα για να «βγάλει» το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρία όπου τον ενημέρωσαν  πως δεν είχε εντοπιστεί κάτι.

Οι μέρες περνούσαν και ο 20χρονος, ξυλουργός στο επάγγελμα, Hunter Shamatt έχασε κάθε ελπίδα όταν ένα πακέτο έφτασε στο σπίτι του. Όταν το άνοιξε βρήκε μέσα το χαμένο πορτοφόλι του και ένα χειρόγραφο γράμμα στο οποίο ο αποστολέας τον ενημέρωνε ότι βρήκε το πορτοφόλι του μέσα στο αεροπλάνο και σκέφτηκε ότι θα το ήθελε πίσω. Μάλιστα στο υστερόγραφο σημειώνει ότι είχε «στρογγυλοποιήσει» το ποσό των μετρητών στα 100 δολάρια ώστε ο νεαρός να γιορτάσει που βρήκε το πορτοφόλι του.

Ο 20χρονος δημοσιοποίησε το γράμμα με την ιστορία του να γίνεται viral και να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πολλοί ήταν αυτοί που έψαξαν μέσω της διεύθυνσης του αποστολέα να βρουν τον «Καλό Σαμαρείτη» ο οποίος και τελικά εντοπίστηκε.

Πρόκειται για τον Todd Brown, πατέρα 5 παιδιών ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι  βρήκε το πορτοφόλι την ώρα που έδενε τη ζωή του. Βλέποντας πως ανήκει σε έναν 20χρονο, θυμήθηκε πως είναι να είσαι νέος χωρίς χρήματα. Για το λόγο αυτό θέλησε να δώσει στον νεαρό κάτι που να τον κάνει να χαρεί.

«Ήμουν και γω 20 κάποτε και τα 100 δολάρια είναι αρκετά για ένα παιδί. Ήθελα να διασκεδάσω όπως ήθελα να διασκεδάσει και εκείνος. Φαντάστηκα πως θα ήταν να παίρνεις πίσω το χαμένο σου πορτοφόλι και έτσι πρόσθεσα λίγα χρήματα για να μπορέσει να το διασκεδάσει», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top