ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ-ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Στο μικροσκόπιο τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης- Αναγνώρισε τη μοτοσικλέτα ο επιχειρηματίας

ΑΠΟΠΕΙΡΑ-ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Στο μικροσκόπιο τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης- Αναγνώρισε τη μοτοσικλέτα ο επιχειρηματίας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τετάρτη 28/11 διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον των τριών υπόπτων που συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης 27/11, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό των δραστών της απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου.

Πρόκειται για δύο Eλληνοκύπριους και ένα αλλοδαπό ηλικίας 37, 34 και 26 ετών, εναντίον των οποίων διερευνώνται τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής όπλου και εκρηκτικών υλών, αλλά και το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής παράνομης περιουσίας.

Σύμφωνα με το αίτημα της Αστυνομίας για κράτησή τους, δύο άγνωστα πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ, λευκού χρώματος, τα οποία έφεραν κράνη και σκούρου χρώματος ρούχα, πυροβόλησαν εναντίον του οχήματος του Νίκου Ροδοθέου, πλήττοντας το πίσω μέρος του οχήματος του με πέντε σφαίρες και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν σε σχέση με την μοτοσικλέτα που εντοπίστηκε πλησίον της ΠΕΟ στη Παλλουριώτισσα, η οποία μοιάζει με τη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν οι δράστες της απόπειρας φόνου.


Ο Νίκος Ροδοθέου μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας και αναγνώρισε τη μοτοσικλέτα ως εκείνη που τον ακολουθούσε την ημέρα της απόπειρας φόνου εναντίον του και στην οποία επέβαιναν τα δύο πρόσωπα που πυροβόλησαν εναντίον του.
 
Ανακρινόμενος γραπτώς ο 2ος ύποπτος ισχυρίστηκε ότι έξι μέρες προηγουμένως, του τηλεφώνησε ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας από το εξωτερικό και του ζήτησε να μεταφέρει τη μοτοσυκλέτα του σε μηχανικό στην περιοχή Στροβόλου.
 
Σε επικοινωνία της Αστυνομίας με τον εγγεγραμμένο ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που βρίσκεται στο εξωτερικό εδώ και τρεις περίπου μήνες, ο ίδιος ανέφερε ότι ζήτησε από τον 2ο ύποπτο κατά την παραμονή του στο εξωτερικό να ξεκινά περιστασιακά τη μοτοσικλέτα για να μην προκληθούν μηχανικές βλάβες σε αυτήν και πως πριν λίγες μέρες του ζήτησε όπως την μεταφέρει για συντήρηση.
 
Προφορικά ανακρινόμενοι και οι τρεις ύποπτοι σχετικά με τα υπό διερεύνηση αδικήματα αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top