Τελευταία προπόνηση στο «Letzigrund» πριν τη «μάχη» με τη Ζυρίχη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τελευταία προπόνηση στο «Letzigrund» πριν τη «μάχη» με τη Ζυρίχη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με βραδινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Letzigrund», η ΑΕΚ Λάρνακας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (29/11, 19:55) με αντίπαλο τη Ζυρίχη, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κιτρινοπράσινοι» αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να φύγουν από την Ελβετία με βαθμολογικό κέρδος, διεκδικώντας ακόμα και τη νίκη, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση της Κυπριακής ομάδας, πριν τη «μάχη» με τη Ζυρίχη:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE