Μετά την δημόσια κόντρα… συναντώνται!

Μετά την δημόσια κόντρα… συναντώνται!

Συνάντηση του Πρόεδρου Αναστασιάδη με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, μετά τα δημόσια πυρά που αντάλλαξαν τις τελευταίες ημέρες.

Στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (29/11) συναντώνται οι δύο ισχυροί άνδρες.

Στο επίκεντρο της συζήτησης αναμένεται να είναι το Κυπριακό.

Επίσης, ο Άντρος Κυπριανού, θα ενημερώσει για την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μελβέτ Τσαβούσογλου, στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE