ΠΑΦΟΣ: Μετρούν τις πληγές τους από την κακοκαιρία – Πτώσεις δέντρων, πλημμυρισμένοι δρόμοι και χωρίς ρεύμα

ΠΑΦΟΣ: Μετρούν τις πληγές τους από την κακοκαιρία – Πτώσεις δέντρων, πλημμυρισμένοι δρόμοι και χωρίς ρεύμα

Πτώσεις δέντρων, πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπή ρεύματος είναι το σκηνικό στην Επαρχία Πάφου εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχές, βροντές και δυνατούς ανέμους επικρατούν στην Επαρχία Πάφου από τις 19:30 το βράδυ της Πέμπτης 29/11.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πτώση δέντρων σημειώθηκε στον δρόμο παρά την κοινότητα των Κουκλιών γύρω στις 19:45, ενώ τα συνεργεία του τμήματος Δημοσίων Εργων και της Επαρχιακής Διοίκησης μετέβησαν στο μέρος για τον καθαρισμό του δρόμου.

Εξάλλου, σε άλλη περίπτωση, πτώση στύλου της ηλεκτρικής σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, με αποτέλεσμα η παροχή  ηλεκτρικού ρεύματος να έχει διακοπεί.

Επίσης, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στέγη κατοικίας έχει υφαρπαχτεί στην κοινότητα Σταυροκόνου. Στη Σταυροκόνου επίσης έχει διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος συνεχίζονται.

Στο μεταξύ, αρκετοί δρόμοι στην Πάφο έχουν πλημμυρίσει και οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE