Δεν… λένε να ΚΟΠΑΣΟΥΝ τα προβλήματα

Δεν… λένε να ΚΟΠΑΣΟΥΝ τα προβλήματα

Με αγωνιστικά προβλήματα θα πάει και στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος η ομάδα της Αμμοχώστου.

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την Κυριακή για την 11η αγωνιστική τον Ερμή Αραδίππου, εντούτοις, ο Γιούργκεν Στρέπελ βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» αναμένοντας και την εξέλιξη της σημερινής προπόνησης για να διαπιστώσει και να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του σε πόσους παίκτες δεν θα υπολογίζει.

Ο Πράνιτς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με την Ομόνοια, δεν έχει προπονηθεί καθόλου αυτή τη βδομάδα, ο Σισέ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ο Λαβόρδε αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και εάν δεν προπονηθεί σήμερα δεν θα υπολογίζεται ούτε και αυτός για τον αγώνα με τον Ερμή, ενώ δεδομένες απουσίες είναι αυτές των Αρτυματά, Ιγκιεμπόρ και Κάτσαρ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.