ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παιχνίδι με ΤΡΕΛΟ ρυθμό και ευκαιρίες / ΜΠΡΟΣΤΑ με γκολάρα του Σπόλιαριτς

Παιχνίδι με ΤΡΕΛΟ ρυθμό και ευκαιρίες / ΜΠΡΟΣΤΑ με γκολάρα του Σπόλιαριτς

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Αλκή και Νέα Σαλαμίνα (1/12) ολοκληρώθηκε με το συγκρότημα του Κώστα Σακκά να προηγείται με 1-0. Το γκολ ο Σπόλιαριτς στο 14′.

Το ματς ξεκίνησε με τη Νέα Σαλαμίνα να δείχνει διάθεση να επιτεθεί και να κρατήσει μπάλα. Και ενώ ξεκίνησε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ ήρθε στο 14′ ο Σπόλιαριτς με μακρινό σουτ να βάλει σε θέση οδηγού την Αλκή. Ο Βεσελόφσκι δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον αμυντικό των ερυθρολεύκων, ο Σπόλιαριτς επωφελήθηκε και με σουτ από τα 40 μέτρα έστειλε την μπάλα αργά και βασανιστικά στα δίκτυα των τυπικά φιλοξενούμενων.

Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στην Αλκή που στο 17′ έχασε μεγάλη φάση και πάλι με δράστη τον Σπόλιαριτς όμως ο Ντομίγκεζ έπεσε σωτήρια στα πόδια του και απέτρεψε τα χειρότερα για τη Νέα Σαλαμίνα.

Και ενώ πέρασαν λίγα λεπτά όπου ο ρυθμός έπεσε, το συγκρότημα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ανέβασε στροφές και έψαξε την ισοφάριση. Εντούτοις πότε η αστοχία τους και πότε η καλή αμυντική συμπεριφορά των παικτών του Σακκά στέρησαν το γκολ από τους ερυθρόλευκους. Κύριος εκφραστής των επιθέσεων ήταν ο Ελουντού, όμως δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια που κατέβαλε για να έρθει η ισοφάριση.

Το παιχνίδι γενικά στο πρώτο μέρος είχε ένα πολύ καλό ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω συνεχώς και είχαμε τρεις καλές στιγμές από το 30′ και μετά. Μια για την Αλκή και δύο για τη Νέα Σαλαμίνα.

Από τη μια ο Μαργκάσα στο 35′ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα έξω και στο 45+1′ είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία της Αλκής για να κάνει το 0-2 όμως ο Μπελαμεϊρί απέναντι από τον Βεσελόφσκι κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να στείλει την μπάλα έξω.

Η τελευταία χρονικά ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήταν για τη Νέα Σαλαμίνα όμως το σουτ του Τιάγκο στο 45+2′ στάματησε στον Πάρντο, ο οποίος με δυσκολία έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Το σφύριγμα του πρώτου μέροςυ βρήκε την Αλκή να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top