Τα «έτρωγε» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σερ Άλεξ ΓΕΛΟΥΣΕ στην εξέδρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα «έτρωγε» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σερ Άλεξ ΓΕΛΟΥΣΕ στην εξέδρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεχόταν το δεύτερο γκολ από την Σαουθάμπτον, η κάμερα έπιασε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να γελάει.

Όντως η εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο μέρος απέναντι στην Σαουθάμπτον ήταν… για γέλια!

Τόσο πολύ, που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν άντεξε και ξέσπασε κι αυτός.

Λίγο μετά το 2-0 των «αγίων» με το γκολ του Σέντρικ, η κάμερα έπιασε τον άλλοτε τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» να γελάει στην εξέδρα των επισήμων, μην μπορώντας να αντέξει κι αυτός άλλη μία άσχημη εμφάνιση της πρώην ομάδας του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.