ΔΡΑΜΑ η Γιουνάιτεντ – Βλέπει με… κιάλια την κορυφή μετά τη νέα γκέλα – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

ΔΡΑΜΑ η Γιουνάιτεντ – Βλέπει με… κιάλια την κορυφή μετά τη νέα γκέλα – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ακόμη δύο βαθμοί στα… σκουπίδια για τη Μάν. Γιουνάιτεντ. Έπειτα από το εις βάρος 2-0 από νωρίς στην έδρα της Σαουθάμπτον, η ομάδα του Μουρίνιο επέστρεψε, αλλά δεν έκανε ολική επαναφορά (2-2).

Νέα γκέλα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βλέπει μόνο με… κιάλια την κορυφή.

Οι «κόκκινοι διαβόλοι» ήρθαν 2-2 στην έδρα της πολύ αδύναμης Σαουθάμπτον (5 ήττες/4 ισοπαλίες και μια νίκη στα τελευταία ματς), με αποτέλεσμα να βρεθούν στο -16 από τη συμπολίτισσα, Σίτι, αλλά πλέον αρχίζουν να χάνουν επαφή και από την πρώτη πεντάδα, καθώς είναι πλέον στο -5 από την Άρσεναλ, που έχει ένα ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο… άργησε και πάλι να μπει στο παιχνίδι, βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη της από το 20ο λεπτό, έκανε come back πριν την ανάπαυλα, αλλά δεν κατάφερε εν τέλει να φτάσει στη νίκη.

Ο Άρμστρονγκ νίκησε τον Ντε Χέα με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά στο 13’ για να… ζωγραφίσει ο Σοάρες το 2-0 λίγα λεπτά μετά.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και έφεραν την κατάσταση στα ίσα πριν το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους.

Ο Ράσφορντ κινήθηκε κάθετα στο 33’, τροφοδότησε τον Λουκάκου με ωραίο πλασέ μείωσε και έβαλε τη Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι.

Έπειτα από προσπάθεια του νεαρού Άγγλου επιθετικού ήρθε και το 2-2, με τον Ερέρα να σκοράρει με τακουνάκι και με την μπάλα να βρίσκει και σε αντίπαλο.

Αρκετά φτωχό σε φάσεις και θέαμα ήταν το δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες δεν ήταν τόσο αποτελεσματικές όπως στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα οι προσπάθειές του να σφραγιστούν με το 2-2.

Οι «Άγιοι» παρέμειναν εντός της επικίνδυνης ζώνης με την ισοπαλία, έχουν εννέα βαθμούς και η τελευταία φορά που νίκησαν ήταν την 1η Σεπτεμβρίου, όταν και επικράτησαν 2-0 της Κρίσταλ Πάλας.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Παρασκευή (30/11)
Κάρντιφ-Γουλβς 2-1
(65′ Γκούναρσον, 77′ Χόιλετ / 18′ Ντόχερτι)

Σάββατο (01/12)
Κρίσταλ Πάλας-Μπέρνλι 2-0
(16′ ΜακΆρθουρ, 77′ Τάουνσεντ)

Χάντερσφιλντ-Μπράιτον 1-2
(1′ Γιόργκενσεν / 45+4′ Ντάφι, 69′ Αντόνε)

Λέστερ-Γουότφορντ 2-0
(12′ πεν. Βάρντι, 23′ Μάντισον)

Μάντσεστερ Σίτι-Μπόρνμουθ 3-1
(16′ Μπερνάντο Σίλβα, 57′ Στέρλινγκ, 79′ Γιουντογκάν / 44′ Γουίλσον)

Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 0-3
(11′ 63′ Τσιτσαρίτο, 93′ Φελίπε Άντερσον)

Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2
(13′ Άρμστρονγκ, 20′ Σοάρες- 33′ Λουκάκου, 40′ Ερέρα)

Κυριακή (02/12)
Τσέλσι-Φούλαμ (14:00)
Άρσεναλ-Τότεναμ (16:05)
Λίβερπουλ-Έβερτον (18:15)

Η επόμενη αγωνιστική (15η)

Τρίτη, 4/12

Μπόρνμουθ-Χάντερσφιλντ (21:45)
Μπράιτον-Κρίσταλ Πάλας (21:45)
Γουέστ Χαμ-Κάρντιφ (21:45)
Γουότφορντ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Τετάρτη, 5/12 (21:45)

Μπέρνλι-Λίβερπουλ
Φούλαμ-Λέστερ
Γουλβς-Τσέλσι
Έβερτον-Νιούκαστλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (22:00)
Τότεναμ-Σαουθάμπτον (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE