ΚΥΠΡΟΣ: Αγωγή εναντίον κτηνίατρου – Ζητείται αποζημίωση για θάνατο εξ αμελείας

ΚΥΠΡΟΣ: Αγωγή εναντίον κτηνίατρου – Ζητείται αποζημίωση για θάνατο εξ αμελείας

Πρώτη αγωγή για θάνατο σκύλου από ιατρική αμέλεια κατατέθηκε από ιδιοκτήτη σκύλου, εναντίον κτηνίατρου.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» στις 22 Νοεμβρίου, κατατέθηκε αγωγή εναντίον κτηνίατρου για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας για σκύλο Λαμπραντόρ και ο ιδιοκτήτης απαιτεί ειδικές αλλά και γενικές αποζημιώσεις.

Η αγωγή κατατέθηκε από το δικηγορικό γραφείο Πάρης Λοΐζου και Συνεργάτες στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η αγωγή κατατέθηκε ως ορίζει η νομοθεσία σε σχέση με την τιμή αγοράς του σκύλου. Ο σκύλος έχασε τη ζωή του από ιατρική αμέλεια, σύμφωνα με συμπεράσματα που προέκυψαν από διερεύνηση του Παγκύπριου Κτηνιατρικού Συμββουλιού.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ζητά αποζημιώσεις για την αδόκητη απώλεια, που προκάλεσε ανεκτίμητη θλίψη στην οικογένεια και τον ίδιο, που βίωσαν και τις δραματικές στιγμές του ζώου, το οποίο όπως ισχυρίζεται είχε επώδυνο τέλος, γιατί δεν εντοπίστηκε το πρόβλημα που παρουσίαζε.

Ο εν λόγω σκύλος, απεβίωσε τον Αύγουστο του 2016, αφού προηγουμένως για κάποιες μέρες σφάδαζε από τους πόνους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE