Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο
Γύρω στις 12:30π.μ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στη λεωφόρο Καντάρας στην Παλλουριώτισσα, κάτω από συνθήκες ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Το πλήρες όνομά του είναι Ματίας Σεμπαστιάν Νικολάς Φίρπο και έγινε ο πρώτος οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ που συνελήφθη μετά την επίθεση με πέτρες που δέχθηκε το λεωφορείο της Μπόκα Τζούνιορς πριν αναβληθεί ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores.
Ο Φίρπο μάλιστα προχώρησε σε… exreme makeover μετά την επίθεση, κουρεύτηκε και ξυρίστηκε για να μην τον αναγνωρίσουν, όμως δεν κατάφερε να τη γλιτώσει καθώς που επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2.4 ετών με αναστολή, ενώ στο διάστημα αυτό δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.
Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




