ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυροβολεί» Αναστασιάδη το ΑΚΕΛ Λάρνακας - «Η Κυβέρνηση έχει εθιστεί στα ψέματα»

«Πυροβολεί» Αναστασιάδη το ΑΚΕΛ Λάρνακας - «Η Κυβέρνηση έχει εθιστεί στα ψέματα»

Αφορμή της ανακοίνωσης ο τομέας της Υγείας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασεκυή (7/12) η Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας του ΑΚΕΛ εξαπολύει δριμύ επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάνοντας λόγο για εθισμό της Κυβέρνησης στα ψέματα.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Η επαναλαμβανόμενη κοροϊδία για τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Λάρνακας, η παράδοση της οποίας, σε βάρος της υγείας των συμπολιτών μας, παραπέμπεται για τον Απρίλη του 2019»

Επίσης λόγος γίνεται για τα αρχαία που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στην πόλη της Λάρνακας, αναφέροντας η ανακοίνωση: «Εκ παραδρομής δεν προχώρησε η ανάδειξη τους.»

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λάρνακας, μετά από επαφές και συναντήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού αλλά και μετά από τις επισκέψεις στα νοσηλευτήρια της Λάρνακας, διαπίστωσε πως η κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ συνεχίζει να κοροϊδεύει για ακόμα ένα χρόνο τους Λαρνακείς.

Η Κυβέρνηση έχει εθιστεί στα ψέματα όταν μιλά για τη Λάρνακα και αυτό ως ΑΚΕΛ δεν το ανεχόμαστε. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Από την επαναλαμβανόμενη κοροϊδία για τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Λάρνακας, η παράδοση της οποίας, σε βάρος της υγείας των συμπολιτών μας, παραπέμπεται για τον Απρίλη του 2019 μέχρι την αφόρητη και προκλητική της στάση και για τα θέματα που αφορούν στα εκπαιδευτήρια της πόλης.
Η πολυδιαφημισμένη νέα τεχνική σχολή για αντικατάσταση της δυσλειτουργικής και ανασφαλούς τεχνικής σχολής Αγίου Λαζάρου βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα.

Το ζήτημα της αξιοποίησης του χώρου του Διανελλείου γυμνασίου, ο οποίος είναι απόλυτα αναγκαίος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της πόλης, παραπέμπεται από το 2014 από το ένα Υπουργείο στο άλλο και λύση στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται.

Ο δρόμος πρωταρχικής σημασίας Λάρνακας – Δεκέλειας αποτελεί ακόμα ένα ζήτημα που καταδεικνύει τον εμπαιγμό έναντι της πόλης και της επαρχίας.

Ανάλογη είναι η ευαισθησία της Κυβέρνησης Αναστασιάδη και για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που ανακαλύφθηκαν στην πόλη όπου τάχα… εκ παραδρομής δεν προχώρησε η ανάδειξη τους.

Ως ΑΚΕΛ απευθυνόμαστε στην κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ και τους λέμε, πως ο εμπαιγμός στα πολύ σοβαρά ζητήματα, για τα οποία δίνουν κούφιες επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις δεν πάει άλλο.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top