ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕΓΑΛΗ νικήτρια η Αγία Νάπα / ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ φάση με Πούλπο και Κίττο

ΜΕΓΑΛΗ νικήτρια η Αγία Νάπα / ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ φάση με Πούλπο και Κίττο

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, η Αγία Νάπα κέρδισε με 2-1 την ΑΕΖ.

Το σκορ άνοιξε στο 41′ ο Ρεμάκλ ο οποίος με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Σωφρονίου και έκανε το 1-0 για την γηπεδούχο Αγία Νάπα. Το 1-0 ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε γκολ με το καλημέρα καθώς στο 50′ ο Σοφοκλέους έφυγε πίσω από την άμυνα της ΑΕΖ και με εύστοχο τελείωμα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Αγία Νάπα.

Η μείωση του σκορ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 54′ με τον Χρίστου, ενώ στο 70′ σε μια εντυπωσιακή φάση ο Πούλπο έκανε το ανάποδο ψαλίδι όμως ο Κίττος έδιωξε σε κόρνερ.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, η Αγία Νάπα πήρε μια σημαντική νίκη και από την άλλη η ΑΕΖ αν και προσπάθησε δεν απέφυγε την ήττα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top