ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικητής ο Απόλλωνας στη… «λασπομαχία» με την ΕΝΠ! – Φωνές από τους «βυσσινί» για Τράττο

Νικητής ο Απόλλωνας στη… «λασπομαχία» με την ΕΝΠ! – Φωνές από τους «βυσσινί» για Τράττο

Τα δύο γρήγορα γκολ των Σκέμπρι και Περέιρα, ήταν αρκετά για τον Απόλλωνα, για να φύγει νικητής από το «Τάσος Μάρκου» με 0-2, απέναντι στην αξιόμαχη ΕΝΠ, σε έναν βαρύ από τις βροχές αγωνιστικό χώρο.

Με αυτή τη νίκη, η Λεμεσιανή ομάδα «πάτησε» κορυφή έστω και προσωρινά, περιμένοντας τα αποτελέσματα των ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, ενώ οι «βυσσινί» που άξιζαν κάτι καλύτερο στο απιψινό παιχνίδι, παρέμειναν στην 9η θέση με 10 βαθμούς.

Αρνητικός «πρωταγωνιστής» του αγώνα ήταν ο διαιτητής Λεόντιος Τράττος, ο οποίος έγινε… «κοκκινο πανί» για τους «βυσσινί», με τον Γιώργο Κολοκούδια να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 84΄ για διαμαρτυρίες.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μπήκε φουριόζα στο ματς και πίεσε από το ξεκίνημα με στόχο το γρήγορο γκολ, σε έναν βαρύ από τις βροχές αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Απείλησε στο 2΄ με την εκτέλεση φάουλ του Μάρκοβιτς, είχε 2-3 καλές προϋποθέσεις, και στο 16΄ η υπεροχή απέφερε καρπούς για τον Απόλλωνα, αφού ο Σκέμπρι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 19΄ ο Φακούντο Περέιρα έγραψε το 0-2 και όλα έδειχναν ότι «κλείδωσε» από νωρίς το τρίποντο!

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου, όμως οι «βυσσινί» έδειξαν ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο μετά το πρώτο 20λεπτο (κυρίως μετά τη μεγάλη ευκαιρία του Σαρδινέρο στο 22΄), αφού ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες ακόμα και για να φέρουν το ματς στα ίσα, δείχνοντας πως δεν ήταν διατεθειμένοι να παραδοθούν αμαχητί!

Συγκεκριμένα, η ΕΝΠ απείλησε στο 24΄ με τον Ρασμούσεν, είχε δοκάρι στο 29΄ με τον Κυριάκου και δύο ακόμα καλές στιγμές με τους Ουντόζι και Κουμή στο 32΄ και 33΄ αντίστοιχα, μία τεράστια φάση με τον Ρασμούσεν στο 37΄ και μία άστοχη κεφαλιά από τον Ζάρατε στο 39΄!

Να σημειώσουμε ότι οι «βυσσινί» είχαν μία ακόμα πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρουν, σε μία φάση που θα δημιουργούσε νέα δεδομένα στο ματς, αν το σουτ του Ουντόζι στο 18΄ κατέληγε στα δίχτυα και η ΕΝΠ ισοφάριζε σε 1-1, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στο 44΄ για χέρι εντός περιοχής.

 

Κίτρινες: Κλέιμαν (46΄), Μουλαζίμης (70΄) / Μάρκοβιτς (28΄), Σπόλιαριτς (90΄+3΄).

Κόκκινες: Κολοκούδιας (84΄ – Απευθείας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΝΠ (Φελκ): Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Μουλαζίμης, Κυριάκου, Μέρτακκας, Μαϊσουράτζε, Ριέρα, Ζάρατε, Ρασμούσεν, Κουμής (77΄ Κολοκούδιας), Ουντόζι.

Απόλλων (Αυγουστή): Κίσσας, Πέδρο (58΄ Στυλιανού), Ρομπέρζ, Κυριάκου, Σουμά, Σακέτι (78΄ Σπόλαριτς), Περέιρα (68΄ Βασιλείου), Σαρδινέρο, Φοπαλά, Μάρκοβιτς, Σκέμπρι.

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκου Κυριάκος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top