ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μην πάει στράφι η εντυπωσιακή πεντάρα επί του Απόλλωνα! (πιθανή ενδεκάδα)

Να μην πάει στράφι η εντυπωσιακή πεντάρα επί του Απόλλωνα! (πιθανή ενδεκάδα)

Λίγες ημέρες μετά την εντυπωσιακή ΠΕΝΤΑΡΑ επί του Απόλλωνα στο ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται ξανά στην έδρα του, φιλοξενώντας αυτή τη φορά τη Νέα Σαλαμίνα και θέλει να συνεχίσει εκεί που σταμάτησε την περασμένη Δευτέρα, για να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Το ζητούμενο βέβαια είναι η νίκη, η οποία θα είναι καλοδεχούμενη ακόμα και με… «μισό» μηδέν, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, προσφέροντας και θέαμα στον πάντα απαιτητικό κόσμο τους.

Αν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει, τότε θα ανέβει στους 26 βαθμούς, θα «πατήσει» κορυφή και θα περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΛ στο αυριανό (10/12) ματς με τον Ερμή, όπου αν η Λεμεσιανή ομάδα έχει απώλειες, τότε οι «γαλαζοκίτρινοι» θα παραμείνουν στη… φυσική τους θέση, έχοντας καλύψει το χαμένο έδαφος που τους είχε αφήσει μακριά από εκεί.

Ο Πάολο Τραμετσάνι δούλεψε αρκετά και αυτή την εβδομάδα με τους παίκτες του σε θέματα τακτικής, αλλά και φυσικής κατάστασης και σχεδίασε το αγωνιστικό του πλάνο χωρίς να υπολογίζει στους Ρουέδα και Ντελατόρε, ενώ για τους… αμφίβολους, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση.

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε το σύστημα 3-5-2 και δικαιώθηκε. Ως εκ τούτου, είναι πιθανόν να το εφαρμόσει και κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (παρότι τα δεδομένα στο συγκεκριμένο ματς είναι διαφορετικά), κατεβάζοντας μάλιστα την ίδια ενδεκάδα!

Η λογική όμως λέει ότι θα παίξει με τετράδα στην άμυνα και θα μείνει στον πάγκο ένας εκ των Ιωάννου-Καζού. Δηλαδή, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάτερμαν, ο Νσούε στο δεξί άκρο και ένας εκ των Καζού και Ιωάννου στο αριστερό, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Καρλάο και Μερκή.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να πάρουν θέση βασικού στον άξονα οι Μοράις και Ζαχίντ, με τον Ντε Βινσέντι σε ρόλο επιτελικού μέσου, τους Τάμαρι και Νατέλ στα άκρα της επίθεσης και τον Ρέζα (ή τον Μπαλόγκ) στην κορυφή σε σύστημα 4-2-3-1 ή δίδυμο με τον Ντε Βινσέντι σε σύστημα 4-4-2.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top