ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πουρσαϊτίδης: «Δεν θα σταθώ…» – Αναφορά και στα παιχνίδια με Απόλλωνα και Ανόρθωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πουρσαϊτίδης: «Δεν θα σταθώ…» – Αναφορά και στα παιχνίδια με Απόλλωνα και Ανόρθωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ανέφερε τα εξής: 

«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για μια δίκαιη νίκη. Όσο αφορά τη δικιά μου ομάδα, δικαιολογήσαμε απόλυτα τους 19 βαθμούς που έχουμε στον πρώτο γύρο με την εμφάνιση μας στο 1ο ημίχρονο. Είχαμε κάποιες καλές φάσεις, δυστυχώς δεν καταφέραμε να προηγηθούμε.  Από τη στιγμή που προηγήθηκε ο ΑΠΟΕΛ τα πράγματα έγιναν δύσκολα για μας. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Θα κρατήσουμε την εμφάνιση του 1ου ημιχρόνου για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη βδομάδα και θα επικεντρωθούμε σε αυτό».

Ερωτηθείς για το βάθος στην ομάδα και τον στόχο της εξάδας επισήμανε «Είναι μια ομάδα που την έκτισα εγώ 100%. Όλοι οι παίκτες υπολογίζονται, δεν θα σταθώ σε καμιά απουσία. Χάσαμε από τον Απόλλωνα στο 88’, χάσαμε από την Ανόρθωση στο 90’, δεν κάναμε ποτέ καθυστέρηση. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε. Ο στόχος είναι να παίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top