ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαριάς μορφής η θλάση του Χριστοφή και το διάστημα απουσίας του – Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Αντόνια και ο Μανρίκε!

Βαριάς μορφής η θλάση του Χριστοφή και το διάστημα απουσίας του – Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Αντόνια και ο Μανρίκε!

Στην Ομόνοια αναμένουν τις ιατρικές εξετάσεις των Μανρίκε και Χριστοφή ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η διαχείριση του… περιστατικού με Αντόνια από τον Γιάννη Αναστασίου.

Η Ομόνοα επικράτησε επί της Αλκής το περασμένο Σάββατο, όμως τα δύο θέματα που ενδιαφέρουν περισσότερο τους Ομονοιάτες είναι ο νέος τραυματισμός του Δημήτρη Χριστοφή αλλά και το περιστατικό με τον Αντόνια και την αντίδραση του μετά την αλλαγή του στο ημίωρο του αγώνα με την Αλκή.

Κεφάλαιο Χριστοφή και ο τραυματισμός Μανρίκε

Από την Παρασκευή που ανακοινώθηκε ο νέος τραυματισμός του 30χρονου εξτρέμ επικράτησε απογοήτευση ανάμεσα στον κόσμο της Ομόνοιας, οι οποίοι περιμένουν πολλά από τον Χριστοφή όμως δεν μπορεί να προσφέρει καθόλου με τους συνεχείς τραυματισμούς του.

Μέχρι και σήμερα έχουν ακουστεί πολλά για το διάστημα της απουσίας τους. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρονται για επιστροφή του τον Ιανουάριο, άλλα για Φεβρουάριο όμως ακόμη δεν έχουν βγει τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για βαριάς μορφής θλάση. Αν υπολογίσουμε ότι για μια… ελαφριά θλάση χρειάζονται περίπου τρεις εβδομάδες για επιστροφή στα γήπεδα τότε στην περίπτωση του Χριστοφή θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος. Οπότε η εκτίμηση ότι θα επιστρέψει μετά τον Δεκέμβριο (σίγουρα) δεν είναι λανθασμένη. Από εκεί και πέρα, όταν θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων θα έχουμε και επίσημη ενημέρωση για το ακριβές διάστημα απουσίας του.

Όσον αφορά τον Μανρίκε, και αυτός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα και θα διαφανεί κατά πόσον θα απουσιάζει από το ντέρμπι αιωνίων της ερχόμενης Κυριακής (16/12) με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαχείριση… Αντόνια

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση του Γιάννη Αναστασίου στην… αντίδραση του Τζαρσίνιο Αντόνια, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίωρο του αγώνα με την Αλκή και έδειξε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος ενώ όπως φάνηκε πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια.

 Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου στη διάσκεψη μετά τον αγώνα υποβάθμισε το περιστατικό λέγοντας: «Ο Αντόνια δέχθηκε ένα κτύπημα. Προτίμησα έναν πιο «fit» παίκτη, πιο έτοιμο ποδοσφαιριστή. Η προσοχή μου ήταν στο παιχνίδι, δεν κοίταξα τι έγινε στον πάγκο».

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και πρόθεση του είναι να χειριστεί το θέμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν αναμένεται να βγει κάτι προς τα έξω (τουλάχιστον όχι επίσημα). Είναι και αυτό ένα ζήτημα που πρέπει να διαχειριστεί σωστά ο κ. Αναστασίου για να μην χάσει την ηρεμία στα αποδυτήρια και την εμπιστοσύνη των παικτών του παράλληλα.

Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top