ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Τα πρώτα χιόνια στις κορφές του Τροόδους - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τα πρώτα χιόνια στις κορφές του Τροόδους - ΠΙΝΑΚΑΣ

Βαρομετρικό χαμηλό που δημιουργείται στο Αιγαίο συνοδευόμενο από μετωπική δραστηριότητα κινείται βορειοανατολικά και επηρεάζει τον καιρό στην περιοχή.

Το βράδυ της Δευτέρας 10/12 ο καιρός θα καταστεί συννεφιασμένος με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα παράλια. Σε ορισμένες καταιγίδες θα παρατηρηθεί χαλαζόπτωση.

Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί 5 μποφόρ και παροδικά πολύ ισχυροί 6 μέχρι 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 11/12 ο καιρός θα καταστεί μερικά συννεφιασμένος ενώ παροδικά δεν αποκλείονται τοπικές βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα.

Το απόγευμα της Τρίτης οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν πιο οργανωμένες βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοδυτικοί μέχρι δυτικοί και αργότερα μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τρίτης ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.

Την Τετάρτη 12/12 και την Πέμπτη 13/12 ο καιρός θα είναι παροδικά μερικά συννεφιασμένος με ενδεχόμενο λίγων τοπικών βροχών και τη θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω πτώση και να βρίσκεται σε χαμηλότερα των κανονικών για την εποχή επιπέδων.

Νέα διαταραχή θα μας επηρεάσει από τα ξημερώματα της Παρασκευής 14/12 με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς άνεμους. Η μέγιστη θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν τη Δευτέρα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top