ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόσο θα ΑΝΕΒΕΙ ο Ντόσσα Τζούνιορ…

Πόσο θα ΑΝΕΒΕΙ ο Ντόσσα Τζούνιορ…

Ο Ντούσαν Κέρκεζ και οι οπαδοί της ΑΕΛ, χτυπούσαν τα κεφάλια τους στον τοίχο, βλέποντας την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Έκαναν τον Μαύρου να μοιάζει με σέντερ φορ, που παίζει στην Πρέμιερ Ληγκ! 

Στο πρώτο γκολ ο Ντόσσα Τζούνιορ, έχασε στο sprint τον 24χρονο επιθετικό, μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ. Πριν το δεύτερο τέρμα, έγινε… πάσα στον σέντερ φορ του Ερμή, μάλλον νόμισαν ότι είναι και φέτος συμπαίχτης του ο Μαύρου. 

Πιο απλά, έφτιαξε μόλις 2,5 φάσεις η φιλοξενούμενη ομάδα και σκόραρε 2 φορές. Έφταιγε φυσικά όλο το… σύστημα του αμυντικού μηχανισμού. Στην επανάληψη λειτούργησαν κάπως καλύτερα τα πράγματα.

Γίνεται συζήτηση στις τάξεις των φίλων της ΑΕΛ, για τον Ντόσσα Τζούνιορ, ο οποίος ούτε χτες έγραψε καλό βαθμό απόδοσης. 

Όμως βρήκε τον τρόπο να… εξιλεωθεί ο ίδιος, αλλά και να λυτρώσει την ομάδα στη φάση του 73ου λεπτού, όταν γράφτηκε το 3-2.

Τον «αδίκησε» ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου, αφού το γκολ έπρεπε να πιστωθεί στον ίδιο (αν όχι αυτογκόλ του Γκουλόν), αλλά προς έκπληξη όλων, το «έγραψε» στον Χουράδο. Ο τηλεοπτικός φακός δεν έδειξε επαφή του Ισπανού σέντερ φορ με τη μπάλα, όταν έκανε το σουτ ο Ντόσσα. 

Να δούμε πόσο θα τον ανεβάσει ψυχολογικά στην πορεία, το… ηγετικό «χτύπημα» του Κυπριοποιημένου Πορτογάλλου, σε εκείνη την καθοριστική φάση της χτεσινής αναμέτρησης.  

Έχει ενδιαφέρον πάντως, αν θα τον κρατήσει στην ενδεκάδα ο Ντούσαν Κέρκεζ, ή θα επαναφέρει τον Λαφράνς (χτες ήταν τιμωρημένος), δίπλα από τον Αντρέ Τεσέιρα. Οι κίτρινοι θα πάνε να παίξουν με τη Δόξα στο Μακάρειο.

Επανέρχεται κι ο Αβραάμ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γουίλερ, συμπλήρωσε 3 κίτρινες. Για πολλή καιρό θα είναι το όνομα του Τόρρες στη λίστα των απόντων. Έξω θα είναι ξανά ο έτερος Ισπανός Ντάνι Μπενίτεθ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top