Παράδοξα…

Παράδοξα…

Είναι παράδοξο μια ομάδα που είναι πρώτη στον πίνακα, να κόβει μόλις 774 εισιτήρια. Δεν φταίει τόσο η κάρτα οπαδού, για το ότι η ΑΕΛ μαζεύει τόσο λίγο κόσμο στα παιχνίδια της. 

Παράδοξο είναι επίσης το ότι η ομάδα του Κέρκεζ, εκεί που δεν την υπολόγιζε κανείς, δείχνει χαρακτήρα και κρατιέται στο πιο ψηλό σκαλί. 

Παράδοξο είναι και το ότι, οι πλείστοι υποστηρικτές της ομάδας, δεν πιστεύουν ότι μπορεί να είναι πρώτη με τη λήξη του πρωταθλήματος τον Μάιο. 

Παράδοξο είναι επίσης, ότι οι γαλαζοκίτρινοι είναι πρώτοι, αλλά πολλοί οπαδοί «ανακαλύπτουν» διάφορα θέματα, για να μουρμουράνε και γκρινιάζουν. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE