LIFESTYLE

Η Καγιά έδιωξε και τις δύο παίκτριες - Με το στόμα ανοικτό τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model – VIDEO

 Η Καγιά έδιωξε και τις δύο παίκτριες - Με το στόμα ανοικτό τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model – VIDEO

Κι ενώ οι δύο παίκτριες περίμεναν να δουν ποια από τις δύο θα φύγει, η Καγιά έδιωξε και τις δύο. Την μια γιατί ήταν αντιεπαγγελματίας και την άλλη επειδή δεν το’ χει στον χορό.

Ακόμα μια δύσκολη δοκιμασία για τις παίκτριες του GNTM και η συμμετοχή στο βίντεο κλιπ έκρινε το ποια κοπέλα θα βρισκόταν εκτός σπιτιού στο επεισόδιο της Τρίτης, 11/12..

Εύη, Έλντα και Ειρήνη Ερμίδου βρέθηκαν απέναντι από την Βίκυ Καγιά και περίμεναν να ακούσουν ποια θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει.

Η Εύη Ιωαννίδου ήταν η πρώτη που πήρε την φωτογραφία της και πήρε θέση δίπλα στις συμπαίκτριες της. Μάλιστα η παίκτρια λύγισε και έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά την Βίκυς Καγιά.

Μάλιστα όταν πήγε δίπλα στις συμπαίκτριες της, η μόνη που την αγκάλιασε ήταν η Εβελίνα, κάτι που δεν άρεσε στις συμπαίκτριες της και την κοιτούσαν με μισό μάτι, αλλά η Κύπρια παίκτρια δείχνει να μην δίνει ιδιαίτερη σημασία στο τι λένε οι άλλοι...

Έλντα και Ειρήνη ήταν οι δυο που απέμειναν και περίμεναν να ακούσουν ποια από τις δυο θα αποχωρήσει.

Η Έλντα μάλιστα, αρκετά εκνευρισμένη, έσπρωχνε την Ερμίδου και την παρότρυνε να πάει να πάρει την φωτογραφία της αφού θεωρούσε ότι αυτή θα μείνει στο σπίτι, μιας και η Βίκυ Καγιά χαρακτήρισε την συμπεριφορά της στην δοκιμασία του videoclip ως αντιεπαγγελματική.

Η Ειρήνη ένιωσε άσχημα με την κίνηση αυτή και της το είπε πως είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνει, παρόλο που ήταν βέβαιη για την πρόκρισή της.

Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε να διαδραματίζεται μπροστά της, η Βίκυ Καγιά και τους έσκασε την... βόμβα!

Η Βίκυ Καγιά τους είπε πως αποχωρούν και οι δυο και οι υπόλοιπες παίκτριες έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό. 

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top