ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Άφαντοι συνεχίζουν να είναι οι ύποπτοι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Άφαντοι συνεχίζουν να είναι οι ύποπτοι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ

Εκδόθηκε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τους υπόπτους για την απόπειρα που έγινε ενάντια  του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον BALAZOVJECH MIROSLAV, 37 ετών από τη Σλοβακία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου και παράνομης πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, που διαπράχθηκε στις 26 Νοεμβρίου, 2018, στη Λευκωσία.

Παράλληλα, εναντίον τους εκδόθηκε και Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Ο 37χρονος ο οποίος πιθανό να χρησιμοποιεί και το όνομα DUDI RUDOLF, περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης και ύψους 1,70μ. περίπου.

Επίσης η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον Ιωσήφ Ιωσήφ, 40 ετών από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, που διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο του 2018 στη Λευκωσία.  Παράλληλα, εναντίον του εκδόθηκε και Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Στις δύο πιο πάνω φωτογραφίες ο BALAZOVJECH MIROSLAV

Στην τρίτη φωτογραφία ο Ιωσήφ Ιωσήφ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top