ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΟΙΞΕ το παράθυρο για ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ο Κίρζης! Mέρες «επετείων» για Σωφρόνη…

ΑΝΟΙΞΕ το παράθυρο για ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ο Κίρζης! Mέρες «επετείων» για Σωφρόνη…

Ήταν αρκετοί οι Απολλωνίστες, οι οποίοι ασχολούνταν πριν το παιχνίδι με την Μαρσέιγ, για το αν θα γίνουν μετεγγραφές παιχτών για τον Κατάλογο Α’ τον Ιανουάριο. 

Η αλήθεια είναι ότι τους… έδωσαν αφορμή οι δηλώσεις Φανούρη Κωνσταντίνου (στο αεροδρόμιο προχτές το πρωί) και Σωφρόνη Αυγουστή (στη συνέντευξη τύπου στο Βελοντρόμ), οι οποίοι είχαν κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος. 

Είχαμε δώσει και μεις, κάποια έκταση, με σχετική ανάρτηση χτες το πρωί (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). 

Για να μην το κουράζουμε πολύ το ζήτημα, στις δηλώσεις του στη Cytavision μετά τον ψεσινό θρίαμβο επί της Μαρσέιγ, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, άνοιξε ακόμα περισσότερο το παράθυρο να γίνουν μετεγγραφές. 

«Δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό αυτό το αποτέλεσμα. Δεν υπήρχε θέμα πως πρέπει να κερδίσουμε την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ για να κάνουμε μεταγραφή. Όπως είμαστε, είμαστε ικανοποιημένοι αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τις συμβαίνει. Θα περιμένουμε να τελειώσουμε τα επόμενα δυο παιχνίδια για να πάμε στις διακοπές και εκεί θα αποφασίσει ο προπονητής αν θα προχωρήσουμε σε κάποια μεταγραφή ή όχι».

Οι συναισθηματικές μέρες του Σωφρόνη

Φεύγοντας από το συγκεκριμένο ζήτημα, να αναφέρουμε ότι πριν ένα χρόνο ακριβώς ο πρόεδρος των κυανολεύκων ανακοίνωνε σε εκδήλωση στο Frankie’s την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου με τον Αυγουστή (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) μέχρι το 2020. 

Σε δυο μέρες (16/12), κλείνουν δυο χρόνια από τη μέρα που ανέβαλε ως πρώτος προπονητής της ομάδας, ο Κύπριος τεχνικός διαδεχόμενος τον Πέδρο Εμανουέλ. Ήταν σε παιχνίδι με τον Άρη, όπου οι κυανόλευκοι νίκησαν με 4-1.

Ο Σωφρόνης δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει την επιτυχία, αφού μόλις τέλειωσε το ματς, τον ενημέρωσαν ότι έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μάνα.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top