ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννου: «Δύσκολες οι τελευταιες δέκα μέρες, από Δευτέρα να κάνουμε ριστάρτ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννου: «Δύσκολες οι τελευταιες δέκα μέρες, από Δευτέρα να κάνουμε ριστάρτ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στα ΜΜΕ ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός της ΑΕΚ, Απόστολος Γιάννου, μετά το τέλος του αγώνα της Πέμπτης (13/12) με αντίπαλο τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη βαριά ήττα της ΑΕΚ:

«Σίγουρα θέλαμε να τελειώσουμε τη διοργάνωση με μία πιο καλή εμφάνιση, αλλά δεν μπορέσαμε. Ξέρουμε όμως πόσο καλή ομάδα είναι η Μπάγερ και έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι απ΄ ότι δείξαμε.

Από εκεί και πέρα, ήταν δύσκολες οι τελευταίες δέκα ημέρες για εμάς, αφού δεχθήκαμε τρεις συνεχόμενες ήττες που δεν το έχουμε ξαναζήσει φέτος. Ήταν η πρώτη φορά και πρέπει από Δευτέρα να κάνουμε ριστάρτ».

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Απόλλωνα και αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα:

«Σίγουρα η ψυχολογία επηρεάζεται, αλλά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο αυτά και πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε στην προπόνηση, γιατί μόνο αυτό είναι που μπορεί να μας βοηθήσει και τη Δευτέρα να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα, για να τελειώσουμε μέχρι τις γιορτές θετικά».

Για το ότι δεν έχει παίξει φέτος πολλά ματς ως δίδυμο με τον Τολεμές και αν παίζει ρόλο η κούραση για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια:

«Σίγουρα υπάρχει και η περίοδος που δεν είναι στα πάνω της η ομάδα και πρέπει να κανουμε καλύτερη διαχείριση, ώστε να μη χάνουμε αυτά τα ματς που δεν μπορούμε να κερδίσουμε.

Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά όπως είπα και πριν, ξεχνάμε από αύριο τις τελευταίες δέκα ημέρες για να κάνουμε μία καινούργια αρχή».

Για το αν θεωρεί ότι μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό στη βαθμολογία:

«Σίγουρα, πιστεύω πως είναι εφικτό. Δεν βοηθήσαμε τους εαυτούς μας σε αυτά τα δύο ματς που χάσαμε και θα μπορούσαμε να ήμασταν από τώρα πιο ψηλά, εκεί που πρέπει να είμαστε.

Όπως συνεχίζουμε, ήταν δύο στραβοπατήματα και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για να μας υποστηρίξει και πρέπει να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».

Για το αν θεωρεί ότι η ΑΕΚ μπορούσε να είχε καλύτερα αποτελέσματα στην Ευρώπη, αν έπαιζε στην «Αρένα»:

«Παίζει κι αυτό το ρόλο του, αφού έχουμε δείξει πως είμαστε πιο δυνατοί στην έδρα μας, ξέρουμε και το γήπεδο καλύτερα, ο κόσμος είναι πιο θερμός και σίγουρα θα βοηθούσε.

Από εκεί και πέρα εντάξει, δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία, αλλά άμα ξεκινούσαμε καλύτερα εδώ μέσα στην πρώτη αγωνιστική στο Γιουρόπα, ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς».

Το μήνυμα του στον κόσμο της ΑΕΚ:

«Όπως είπα και πριν, τον ευχαριστούμε που ήρθε και σήμερα και μας στηρίζει. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, ξέρουμε ότι είναι μία δύσκολη περίοδος, αλλά τον θέλουμε κοντά μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε ξανά το σωστό δρόμο».

Για το αν μετάνιωσε για την απόφαση του να αγωνιστεί στην Εθνική Αυστραλίας, ειδικά τώρα που η Εθνική Ελλάδας έχει «θέματα» στην επίθεση:

«Είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά όπως έχω πει και άλλες φορές, νιώθω και Έλληνας και Αυστραλός, λατρεύω και την Ελλάδα και την Αυστραλία, απλά εκείνη τη στιγμή έπρεπε να πάρω μία απόφαση, όσο δύσκολη κι ήταν».

Για τη σπουδαία νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν:

«Για μένα είναι θετικό να πηγαίνουν καλά οι Ελληνικές και οι Κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη, είναι καλό και για το πρωτάθλημα, για να ακουστούν οι ομάδες και να στείλουν το μήνυμα στην Ευρώπη, ότι δεν είναι κακό το πρωτάθλημα όσο νομίζουν».

Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο από την κάμερα του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top