ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eκπλήξεις μας ετοιμάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες-Αναλυτικά η πρόγνωση

Eκπλήξεις μας ετοιμάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες-Αναλυτικά η πρόγνωση

Φαίνεται πως έχει ο καιρός γυρίσματα όπως λέει και ένα λαικό τραγούδι με αποτέλεσμα οι «εκπλήξεις» των επόμενων ημερών να μας αφήνουν μετέωρους ως προς το σκηνικό του καιρού. Από την μια βροχές από την άλλη αίθριος καιρός μια περίοδος, που οι ιώσεις «παραμονεύουν». Βέβαια δεν αποκλείεται να δούμε και τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος, μια ευχάριστη έκπληξη, ιδιαίτερα για τα παιδιά.

 


Το απόγευµα της Κυριακής 16/12, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά ως νοτιοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά αργότερα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά σε καταιγίδα µεταβλητοί ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα βόρεια παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο Δευτέρα 17/12, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νότιοι ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεµοι δυνατό να πνέουν µεταβλητοί ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, µε βροχές στις περισσότερες περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόνερο ή χιόνι.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ωστόσο από αργά το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία την Τρίτη θα σηµειώσει µικρή άνοδο, ενώ τη Τετάρτη θα σηµειώσει πτώση. Την Πέµπτη δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top