ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 41ΧΡΟΝΟΥ: Τον έστειλε στο Νοσοκομείο η γυναίκα του

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 41ΧΡΟΝΟΥ: Τον έστειλε στο Νοσοκομείο η γυναίκα του

Σε Νοσοκομείο της Λεμεσού νοσηλεύεται 41χρονος, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το βράδυ της Πέμπτης (20/12) μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού από οικείο του πρόσωπο, 41χρονος που φαινόταν να δέχθηκε επίθεση.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο σοβαρός τραυματισμός του προκύπτει μετά από καυγά με τη σύζυγό του η οποία φέρεται να του προκάλεσε τα τραύματα στο κεφάλι του.

Ο 41χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν προκύπτει καμία απαίτηση από τους δύο εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, ως εκ τούτου η υπόθεση πιθανότατα να μπει στο αρχείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Ερχιουμάν, είχαν σήμερα μια επίσημη συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE