ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρονάλντο μπήκε αλλαγή και έσωσε την Γιουβέντους των 10 παικτών! Όλα τα αποτελέσματα στην Ιταλία

Ο Ρονάλντο μπήκε αλλαγή και έσωσε την Γιουβέντους των 10 παικτών! Όλα τα αποτελέσματα στην Ιταλία

Η Γιουβέντους βρέθηκε φάτσα με την πρώτη της ήττα στη φετινή Serie A όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο την κράτησε όρθια καθώς πέρασε αλλαγή και ισοφάρισε σε 2-2 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

η δεύτερη απώλεια βαθμών στο φετινό Καμπιονάτο είχε το απόγευμα της Τετάρτης η Γιουβέντους, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Αταλάντα για την 18η αγωνιστική.

Οι «μπιανκονέρι» πήραν το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό χάρη σε αυτογκόλ του Τζιμσιτί όμως στη συνέχεια η Αταλάντα έκανε την ανατροπή με το βαρύ επιθετικό της όπλο, Ντουβάν Σαπάτα (σκόραρε στο 24′ και στο 56′) και στρίμωξε στα σχοινιά τους πρωταθλητές Ιταλίας που από το 53′ έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπεντανκούρ με δύο κίτρινες κάρτες.

Κάπου εκεί όμως ο Μάσιμο Αλέγκρι έκανε τη… μαγική κίνηση όταν γύρισε προς τον πάγκο του και έκανε νόημα στον Κριστιάνο Ρονάλντο να ετοιμαστεί (πρώτο ματς που δεν ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του μετά από 17 σερί 90λεπτα!), με τον Πορτογάλο να μπαίνει στο 65′ αντί του Κεντίρα και να φέρνει το ματς στα ίσα στο 78′ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε (στο 91′ σκόραρε ο Μπονούτσι με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα όμως το γκολ δεν μέτρησε αφού υποδείχτηκε σωστά σε θέση οφσάιντ) και έτσι η «Γιούβε» διατήρησε το αήττητό της μετά από 18 αγωνιστικές, ενώ απολαμβάνει διαφορά εννέα πόντων από την 2η Νάπολι, έχοντας ματς παραπάνω.

Από τα υπόλοιπα ματς των 16:00, ξεχωρίζει το 2-0 της Λάτσιο του Σιμόνε Ιντζάγκι στην έδρα της Μπολόνια του Φιλίπο Ιντζάγκι (πρώτη κόντρα των δύο αδερφών σε προπονητικό επίπεδο) που την παγίωσε στην 4η θέση ενώ η Σαμπντόρια ανέβηκε στην 5η θέση με 2-0 επί της Κιέβο, με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να βρίσκει δίχτυα και να γίνεται ο πρώτος Ιταλός μετά τον Κρίστιαν Βιέρι το 2002 που σκοράρει σε οκτώ σερί αγωνιστικές της Serie A.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Φροζινόνε – Μίλαν 0-0

Φιορεντίνα – Πάρμα 0-1 (45′ Ινγκλέζε)

Αταλάντα – Γιουβέντους 2-2 (24′ 56′ Σαπάτα / 2′ αυτ. Τζιμσιτί, 78′ Ρονάλντο)

Μπολόνια – Λάτσιο 0-2 (30′ Λουίς Φελίπε, 90′ Λούλιτς)

Κάλιαρι – Τζένοα 1-0 (45′ Φαρίας)

Σαμπντόρια – Κιέβο 2-0 (47′ Κουαλιαρέλα, 59′ Γκαστόν Ραμίρες)

Ρόμα – Σασουόλο (19:00)

Τορίνο – Έμπολι

SPAL – Ουντινέζε

Ίντερ – Νάπολι (21:30)

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top