Οι τρεις… συναντήσεις του Παπασταύρου με τον Πρόδρομο Πετρίδη

Οι τρεις… συναντήσεις του Παπασταύρου με τον Πρόδρομο Πετρίδη

Ο πρόεδρος της εταιρείας στην Ομόνοια, Σταύρος Παπασταύρου είπε πολλά και ενδιαφέροντα στην… ανάκριση που του έγινε από τους δημοσιογράφους.

Μια από τις απαντήσεις του που ξεχώρισαν ήταν και αυτή για την σχέση του με τον ΑΠΟΕΛ και τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Τι δήλωσε: «Τρεις φορές μίλησα με τον κύριο Πετρίδη. Δυο στις συνελεύσεις της ΚΟΠ και μια στο παιχνίδι μεταξύ μας. Δεν ξαναμιλήσαμε. Μέχρι εκεί είναι η συνεργασία μας. Ούτε με κάποιο άλλο πρόεδρο έχω μιλήσει ή συναντηθεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE