ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ- ΝΑΥΑΓΟΣ: Στο Νοσοκομείο η Αστυνομία για κατάθεση- Η κατάσταση της υγείας του

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ- ΝΑΥΑΓΟΣ: Στο Νοσοκομείο η Αστυνομία για κατάθεση- Η κατάσταση της υγείας του

Bελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του 32χρονου ναυαγού από τη Συρία που εντοπίστηκε την Πέμπτη (27/12), 15 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του Κάβο Γκρέκο, με μέλη της Αστυνομίας να τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο για κατάθεση.

Όπως μας λέχθηκε από αρμόδια πηγή, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν γύρω στις 15:00 της Παρασκευής (28/12) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλεύεται ο άντρας προκειμένου να λάβουν κατάθεση, εφόσον η κατάσταση της υγείας του έχει παρουσιάσει βελτίωση.

Η κατάθεση του άντρα, πιθανό να αποτελέσει την άκρη του νήματος μιας ακόμη τραγωδίας στη Μεσόγειο, αφού όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο Σύρος ισχυρίστηκε αρχικά ότι βρισκόταν στο σκάφος με άλλους επτά άντρες,  οι οποίοι πνίγηκαν όταν ξέμειναν από καύσιμα και χάλασε το GPS τους, ανήμερα των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Εξελίσσεται σε τραγωδία – Νεκροί οι 7 που ήταν μαζί με τον 32χρονο ναυαγό - VIDEO

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top