ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σύλλογος με ιστορία η Ομόνοια – Στην αρχή ήμουν ευχαριστημένος όμως μετά άλλαξε ο προπονητής…»

«Σύλλογος με ιστορία η Ομόνοια – Στην αρχή ήμουν ευχαριστημένος όμως μετά άλλαξε ο προπονητής…»

Ο παίκτης της Ομόνοιας, Χουανάν Εντρένα μίλησε σε ισπανική σελίδα για την Ομόνοια και την Κύπρο τονίζοντας ότι οι τραυματισμοί τον έχουν κρατήσει πίσω ενώ επισήμανε πως όλα άλλαξαν με την έλευση Αναστασίου.

Είναι γεγονός πως ο Ισπανός εξτρέμ με τον Αναστασίου δεν έχει αγωνιστεί καθόλου όμως ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να δουθλέψει ακόμη περισσότερο και δεν απογοητεύεται.

Αναλυτικά τι είπε στην granadacf.ideal.es:

Για την Κύπρο και την εμπειρία του εδώ στο νησί: «Είναι αρκετά καλή. Η Κύπρος είναι μια χώρα η οποία είναι σχεδόν ίδια με την Ισπανία με αρκετό καλό καιρό και καλούς ανθρώπους».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα και τι του λείπει από την Ισπανία: «Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πώς ζουν εδώ το ποδόσφαιρο, δεν περίμενα να είναι τόσο έντονο το ποδόσφαιρο. Είμαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλή πίεση. Από την Ισπανία μου έχει λείψει η οικογένεια μου και οι φίλοι μου».

Για την απόδοση του και το γεγονός ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές: «Νιώθω καλά. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα με ποδοσφαιριστές ψηλού επιπέδου και αυτό είναι καλό γιατί μαθαίνω από αυτούς. Στην αρχή ήμουν ευχαριστημένος με τα λεπτά που αγωνιζόμουν αλλά όταν άλλαξε ο προπονητής (σ.σ. όταν αποχώρησε ο Ολίβα και ανέλαβε ο Αναστασίου) είχα τραυματισμούς που με πήγαν λίγο πίσω. Πρέπει να συνεχίσω την σκληρή δουλειά».

Train on arrival at the Greek club / Ideal

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top