ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι… «ενστάσεις» για δύο παίκτες του «τριφυλλιού», που ίσως μπουν στο «ραντάρ» άλλων Κυπριακών ομάδων

Οι… «ενστάσεις» για δύο παίκτες του «τριφυλλιού», που ίσως μπουν στο «ραντάρ» άλλων Κυπριακών ομάδων

Έγινε γνωστό πλέον, ότι ΕΞΙ παίκτες θα διαγραφούν από το ρόστερ της Ομόνοιας τον Ιανουάριο, μετά από απόφαση του Γιάννη Αναστασίου και σίγουρα, υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν με τον Ελλαδίτη τεχνικό για δύο από αυτούς, τους δεξιούς μπακ, Τζαΐλσον Αραούχο και Μάρκο Μότα.

Ο πρώτος έδειξε πέρσι πολύ καλά στοιχεία σε αρκετά παιχνίδια και ηταν από τους λίγους «πράσινους» που ξεχώρισαν, όμως φέτος μπήκε απρόσμενα στο… «περιθώριο» και μοιραία βλέπει την πόρτα της εξόδου, ενώ ο Ιταλός αμυντικός ήρθε με περγαμηνές στο «τριφύλλι», έχοντας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ βιογραφικό (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ), αλλά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι λόγω τραυματισμού και δικαιούνται να αισθάνεται αδικημένος, αφού περίμενε πως θα είχε… ενεργοποιηθεί τον Ιανουάριο, αλλά τελικά θα φύγει κι αυτός.

Πάντως, είναι δύο αξιόλογες περιπτώσεις (τον Μότα τον κρίνουμε βάσει του βιογραφικού του) και δεν αποκλείεται να απασχολήσουν κάποιες Κυπριακές ομάδες, μόλις λυθούν τα συμβόλαια τους με την Ομόνοια.

Όσον αφορά στους Αλμπίν, Ενρίκεζ, Γκρίνιτζ και Αντόνια, δεν προκαλεί καμία έκπληξη η απόφαση του Ελλαδίτη κόουτς να τους βάλει στη «μαυρή λίστα», αφού μόνο ο τελευταίος πρόσφερε κάτι, έχοντας κάποιες… εκλάμψεις σε κάποια ματς, που σίγουρα δεν ήταν αρκετές για να τον κρατήσουν στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top