ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητά βοήθεια εκ νέου η Αστυνομία- Ώρες αγωνίας για την 16χρονη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητά βοήθεια εκ νέου η Αστυνομία- Ώρες αγωνίας για την 16χρονη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη βοήθεια του κοινού, ζητά εκ νέου την Δευτέρα (31/12) η Αστυνομία Κύπρου για εντοπισμό 16χρονης, η οποία εξακολουθεί να αναζητείται από τις 28/12.

Σε συνέχεια Αστυνομικής Ανακοίνωσης, ημερομηνίας 29 Δεκεμβρίου, 2018, η οποία αφορούσε ελλείπον πρόσωπο, ηλικίας 16 χρόνων, η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί την πιο κάτω εικονιζόμενη Ελευθερία Κουφού, 16 ετών, η οποία απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στην Λευκωσία, από η ώρα 9 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου, 2018.

Η 16χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τον ώμο. Κατά το χρόνο της αναχώρησής της φορούσε μαύρα ρούχα και κρατούσε μαύρο σακίδιο ώμου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22-802222 και 22-802232, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ: Η φωτογραφία του ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top