ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΕΕΣ απώλειες για την ΑΕΚ, κέρδος με ΜΙΣΗ ομάδα η Πάφος!

ΝΕΕΣ απώλειες για την ΑΕΚ, κέρδος με ΜΙΣΗ ομάδα η Πάφος!

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε την Πάφο (2/1) σε εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική και το τελικό σκορ βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1. Ο Τολεμές στο 24′ έβαλε μπροστά την ΑΕΚ ενώ για την Πάφο ισοφάρισε ο Φόλμπρεκτ στο 78′.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα πρώτα λεπτά να είναι αναγνωριστικά. Η ΑΕΚ έδειξε όμως από την αρχή τις επιθετικές διαθέσεις της ενώ η Πάφος προσπάθησε να μην επιτρέψει να φανούν οι σημαντικές απουσίες που είχε. Οι κιτρινοπράσινοι είχαν την κατοχή όμως δεν δημιουργούσαν κάτι αξιόλογο ενώ οι φιλοξενούμενοι ήθελαν με κάποια ξαφνική αντεπίθεση να βρουν το γκολ.

Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στο πρώτο 20λεπτο και το ματς ήταν στο 0-0. Κάπου εκεί ήρθε ο Τολεμές και με πλασέ μετά από ασίστ του Ακοράν νίκησε τον Μολ και έβαλε σε θέση οδηγού το συγκρότημα του Αντόνι Ιραόλα.

Και εκεί που κάποιος θα περίμενε πως η Πάφος θα βγει πιο ψηλά, να πιέσει και να προσπαθήσει να βρει την ισοφάριση, εντούτοις η μεγάλη φάση δεν ήρθε. Αφού κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Παφιακής ομάδας, η ΑΕΚ αμυνόταν με περισσότερη προσοχή για να μην δώσει δικαιώματα στον αντίπαλό της.

Η ΑΕΚ γενικά στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή αλλά δεν την μετουσίωσε σε ευκαιρίες πέρα από το γκολ βέβαια.

Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45′ με το προβάδισμα του ενός γκολ και οι δύο προπονητές σίγουρα θα σημείωσαν αρκετά για να πουν στους ποδοσφαιριστές τους.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top