«Κλειδώνει» η αντικαταστάτρια της Κατερίνας Χριστοφίδου στο ΣΙΓΜΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κλειδώνει» η αντικαταστάτρια της Κατερίνας Χριστοφίδου στο ΣΙΓΜΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μετά την αποχώρηση της Χριστοφίδου από το τιμόνι της μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, το κανάλι ήταν αναγκασμένο να ψάξει για νέα λύση.

Η Κατερίνα, αποχώρησε από την εκπομπή ως γνωστό για να διεκδικήσει ευρωβουλευτική έδρα.

Την παρουσίαση της εκπομπής που έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 «οδηγούσε», ανέλαβαν εναλλάξ οι Σωτήρης Παπαδόπουλος, Μαρίνα Χατζηκώστα και Χρήστος Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Tv Capuccino», το κανάλι φαίνεται να καταλήγει στην Μαρίνα Χατζηκώστα, με τον Χρ. Χαραλάμπους να περιορίζεται στα πολιτικά και τον Σ. Παπαδόπουλο στα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE