Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (6/1), το Τμήμα Δασών βρίσκεται στους δρόμους, όπου καταβάλει αδιάκοπες προσπάθειες για διάνοιξη δρόμων αλλά και παροχή βοήθειας εκεί και όπου χρειάζεται.
Σε ανάρτηση του στο Facebook, το Τμήμα δημοσιεύει βίντεο, του συμπολίτη μας Σταύρο Σταύρου, στο οποίο φαίνεται εκχιονιστικό φορτηγό όχημα να καθαρίζει δρόμο από τα χιόνια, μέσα σε ένα κατάλευκο τοπίο που θυμίζει Σκανδιναβική χώρα.
Πάντως, οφείλουμε να σταθούμε στην παράκληση του Τμήματος Δασών, των ανθρώπων δηλαδή που αποδεδειγμένα, καλοκαίρι και χειμώνα βρίσκονται έξω προστατεύοντας τα δάση μας, όπως οι επισκέπτες στην χιονισμένη εξοχή, φεύγοντας να αφήσουν πίσω τους το περιβάλλον καθαρό.
Δείτε το βίντεο και την ανάρτηση του Τμήματος Δασών:
Χρίστος Ζήνωνος
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις