Στο ψυγείο η Ελλάδα - Εξασθενεί η «Σοφία», φτάνει ο «Τηλέμαχος»

Στο ψυγείο η Ελλάδα - Εξασθενεί η «Σοφία», φτάνει ο «Τηλέμαχος»

Χωρίς... ανάσα πλήττουν την Ελλάδα, τα αλλεπάλληλα κύματα κακοκαιρίας από την αρχή του έτους.

Μετά την «Σοφία» και τα σημαντικά προβλήματα που προκάλεσε, ο «Τηλέμαχος» είναι η νέα κακοκαιρία που αναμένεται να επηρεάσει τη μισή Ελλάδα από το μεσημέρι της Δευτέρας (7/1) και μετά, με χιόνια και ακόμα περισσότερο κρύο.

Χιόνια αναμένονται και στην Αττική, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι μετεωρολόγοι «υπόσχονται» νιφάδες χιονιού ακόμα και τα νότια προάστια.

Η διάρκειά της νέας κακοκαιρίας ωστόσο προβλέπεται μικρή, καθώς από την Τρίτη (8/1) το μεσημέρι αναμένεται να εξασθενίσουν τα φαινόμενα - έστω προσωρινά, καθώς νέο σύστημα με βροχές και νοτιάδες έρχεται από την Τετάρτη (9/1).

Μετά το πρόσφατο κύμα χιονοπτώσεων και ψύχους, με τις ελάχιστες τιμές να φτάνουν σε πολύ χαμηλές τιμές κυρίως στα Βορειοδυτικά (σήμερα είχαμε -21,4 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα, -15,9°C στην Καστοριά και -11,2°C στα Γιάννενα) από τη Δευτέρα (7/1), νέα διαταραχή θα επηρεάσει τη χώρα μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης (8/1), όπως αυτή περιγράφεται στο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού.

Ψυχρές αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα αλλά και στις κατώτερες στάθμες θα εισβάλλουν από την Ανατολική Ευρώπη και θα προκαλέσουν και πάλι χιονοπτώσεις στα ανατολικά τμήματα της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE