ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Σαν έτοιμος για μάχη ο ‘Σήφης’ –Οι συνθήκες σύλληψής του

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Σαν έτοιμος για μάχη ο ‘Σήφης’ –Οι συνθήκες σύλληψής του

Έτοιμο για μάχη φέρουν οι πληροφορίες τον Ιωσήφ Ιωσήφ, άλλως «Σήφη», που ήταν καταζητούμενος μεταξύ άλλων για την απόπειρα κατά του Νίκου Ροδοθέου και συνελήφθη εντός της ημέρας (09/01).

Οι πρώτες πληροφορίες για τον 40χρονο αναφέρουν ότι συνελήφθη το απόγευμα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο από την ψευδοαστυνομία.

Φέρεται να είχε στην κατοχή του δυο πυροβόλα όπλα, χωρίς να διευκρινίζεται κατά πόσον ήταν τυφέκια ή πιστόλια, ενώ είχε περίπου τριψήφιο αριθμό σφαιρών. Πηγή μας, ανέφερε πως οι σφαίρες ήταν γύρω στις 100.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE