ΠΑΦΟΣ: Αγιασμός των Υδάτων των Δημοτικών Μπάνιων από τους χειμερινούς κολυμβητές

ΠΑΦΟΣ: Αγιασμός των Υδάτων των Δημοτικών Μπάνιων από τους χειμερινούς κολυμβητές

Εκδήλωση για τον αγιασμό των υδάτων των Δημοτικών Μπάνιων πραγματοποίησαν το πρωί , οι Χειμερινοί Κολυμβητές του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετερη της Πάφου.


Ο πρόεδρος του Σωματείου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανέφερε πως ο αγιασμός των υδάτων των Δημοτικών Μπάνιων θα καταστεί θεσμός.

Στόχος μας συνέχισε, "είναι  να λάβουν όλοι οι κολυμβητές την ευλογία του πάτερ Γεώργιου και να έχουν μια καλή και ασφαλή κολυμβητική χρονιά." 

Ακολούθως ευχαρίστησε όλους τους κολυμβητές που αγκάλιασαν με ξεχωριστή θέρμη άλλη μια εκδήλωση του Σωματείου και υποσχέθηκε  ότι η διοργάνωση εκδηλώσεων να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Μετά τον αγιασμό των υδάτων οι κολυμβητές απόλαυσαν το μπάνιο τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE